Beauty and Cosmetic Home School Programs The Cat and Animal Home Improvement Ideas Healthy Diet Sweet Potato Psycho girl Technical Glass Products Home Security Micro Technology Auto Repair Shop Reference and Education Working Group on Internet Governance Top Web Design Company Top Montreal Web Design Company The shirts and Jackets Design Packages Holiday Travel Security Systems Electric Home Child Education Insurance Plan Free Webcam Chat Rooms Online Drivers Education Package Travel How to Choose Fresh Fish Cooked Financial Solutions Credit Loans Electric System Vehicle Tps Links Best Beauty Products Design Flooring Masks Restaurant Animal Service episiotomy and pregnant Stanley Insurance Westerly Lawyers Living Without Money iPhone 4S Specificatii Insurance and Finance Demographic Change Health Insurance Most Important Law In Building Cards Kit Open Frame Foundation for Children's Education Tax Adviser The Best of Insurance Cell Phone Microscope Fashion Job Descriptions Travel Vacations Cheap Flights Watertown Area Health Services Black Friday Canada Online inix products Starkey Auto Parts Seo Web Marketing Business Prospects Trade Online Tool House Cleaner Carpet Cleaner House Cleaning Services In Minnesota Fox Terrier Network Drug Abuse Fashion Model The Exodus Media Group Lawyer Employment Atlantic Hardwoods Furniture Sawgrass Planning a Golf Restaurant Hood Cleaning Construction Services Prevent Premature Ejaculation Real Estate and Homes For Sale Dave Films Beauty Salon in Rússia Car Inspection Procedures Online Outlet Smart Agriculture Analytics Basics Home Equity Loan Home Improvement Design Ideas Hotel Villa Lapas How to lose weight St. Joseph’s Medical Group Arizona Medical Corps Technology Electronics Adventure Games All Insurance Policy In Canada Astra Connect Avocet Mining The Medical School Women for Women Law Toronto Floor Cleaning Service Modellbahnen GAP Insurance Company Exterminator Pest Control Annotated Law Reports Project Manager Milano Green Home Design Hawaiian Style Vacation Rentals Bankruptcy in Denver Travel in Egypt Manifest Money Red Truck Fly Fishing Oregon Web Design Education Online Shop Best Professional Carpet Cleaning Individuals With Bad Credit Home Improvement Contractor Plan Internet Crimes Against Children Health Insurance Plans Home Improvement Design Ideas The After School Chicago The Auto Future Tech Miradent Directoare Web The App Store on iTunes Lawyer Salary Information Woodmaster Furniture Repair International Law About Internet Education Democracy Health and Fitness Luxury Residential Real Estate American Home Patio AnyCloud Atlanta Buildings Residential Cartoon Line Web Content Converter Generic Drug Strategies Financial Planning hd rokettube Indigo Furniture iPhone and iPad Turkey Little Apple Real Estate Victory Build Luxury Homes Study Medicine in Russia Metasoft Solutions Software Services My Tube Design Pandemic Flu History Payday Loans for Bad Credit Pokerstars Real Money Initial Planning of Real Estate professional organizer los angeles Law Register Trademark Seymour Whyte Constructions Shrew Control Texas Estate Attorney The Training of Mobile HART Communication Foundation The Computer Guys Bend Tow Truck Shopper VHI Healthcare Online Google Seo Web Zombies Online Games Online Store Sample Business Plans The Marketing The Automotive Updates Funky Kidz Sustainable Style Mummers Court Convict Fashion Design Clothing Debt Consolidation Loans Free Software Smartphone Advice on benefits Insurance BetterLesson Registered Nurse Chartered Accountant Courses Entropia Forum Business Online Payment Processor Villa Stella Maris Cactuspedia Expofil Education of Children Women Management Living Without Money Berlin Creations Buy Real Views Banking Software Solutions Quote Life Insurance Defense Audit Banking AFCEA Tidewater Photographic Industry Entrepreneurs Payday Tips Online Billing Providence Real Estate Bearfilms The New Template CMS Snap Mortgage The Naturalist Notebook Sales Motion Natural Skincare Factory Professional Kitchen Fitters Classic Car Restoration Money Maintenance Technology System Home Security AXA Travel Insurance Health and Medical Research Insurance and Finance Lawyer Requirements Green Kids Craft Registered Nurse Technical Glass Products nature lovers mountain boys how to start a business Venezuela travel advice finding military ministries Affiliate Deals Definition Cell Zone Green Roofing Improvement Cheap Wedding Dresses AP Electric Barbecook Brainetics Bank South Pacific Legacy Landscape Creative Education Summit Application Service Provider European Journal of Hospital Pharmacy Online Organic Products and Environmental Technologies Trade Slow Cooker Recipes Online Insurance Quotes Professional Video Game Players Business Plan Competition Real Estate Financing Phonebook of the World How to Rebuild Bad Credit Rochester Labor Lawyers Second Street Players The Savings Bank Best way to make Money with Forex Trading Tri-Alliance Online Shop Tri Alliance Waterbury Telephone Federal Credit Union Web Design Boston Money in Forex Trading Women Business Mentoring Initiative White Mountain Rock and Ice Financial Crisis by consensus Virus Trojan Info Technology Ipad Imperative Labs Education Medical Dictionary Sports and Fitness Digital Power Station Agriculture Investment Best Credit Cards Mangosteen for health benefits Join Feg Insurance Services Birth Control Pills Finance and Accounting Midpark High School TheHostingTool WebDSL Counselling Skills Humanistic psychology Capital One Credit Cards The Culture of Philanthropy House Visitors Center Live Allergy Free Global Markets Milagros Boutique The Book of History Emergency Information Notary Learning Center Party Clothing New Thinking in economics North Owl Network Mental Health bookstore a global friendship World Film Review Alt Software Prevent Child Obesity Online Pharmacies Mortgage Bank Mechanical Engineering Civil Law Consultant Work Boots Scottish Prisons Commission Ideal Food Pattern Greek Lawyers Association Insurance Processing Systems Development Service Solutions FIRST HALF EDUCATION OF GEOGRAPHY Home Design Amsterdam Sightseeing The Masterchef Online Shopping Cart Private Commercial Law Visit Center Shopping Online Benefits of Waste To Fuel Hybrid System Car Logistic Transportation Floor Mats and Accessories car New Car Buying Guide Green Flooring Financial Services Home Advice Indianapolis Website Design Employment and the Economy My Best App North Idaho Tourism Real Estate Marketing Business Shopping Online emergency medical alert systems emergency medical information Download Free Games Children's Cancer Research Institute List of Pipe Organs Debt Settlement Lawyer Cambria Real Estate Lawyer Employment Tips A Vet For Your Pet Bankenverband Veterans Insurance policy Swiss Business Real Estate Leasing Motivation Solution Lawyer Cloud Trading Strategy Transportation Center Via Tourisme Save My Memories Website Builder Librairie Health Medicine Pharmacy Primary Health Care Services Home Improvement Contractor Plan Free Software Smartphone Cheap Car Insurance Quotes Auto Parts and Service Emergency Management Green Solar Panels Travel in Hungary Electric Car System Medical Rehabilitation Drug Baby Insurance Plan home improvement contractor job School Visual Arts Constitutional law Analyzing Pharmacist Drug Auto Parts and Service Expert Anesthesia Fashion Trades Directory Town insurance Law Job outsourcing Mortgage Banker Network Financial Lists Long term Insurance Tradition Law Interior Design Lists European federation of patients precious woods IDEFICS Englisch Training Institute for Business Law and Technology Epilepsy Medications Perfumery and Cosmetics Healthy Aging German Auto Car Advertising for Doctors and Hospitals Trade Society America China College Career Services Europe Vacation Packages photographers tips and tricks Business Shopping Online Online Pharmacy and Drugstore best electric vehicle Central Asia Commerce Best Supplements Dentist Ice Fishing Info The Journey of Student Entrepreneurs Ensure Insurance Plan Check Classic Cars Women's Health Web Tool Development Auto Repair Shop Auto Repair Advice Guide How to Make Money Fast Adventure Corps Online Shop Best Apparel Deals The Interview Online Diet and Slimming Gay Finances Benefits of Life Insurance Studying Life Small Children The ReaL Estate Event Security Innovation Network gambling online casino home interior design The History Teachers Tech And Gagdet News The Game War Financial Management Life Insurance Quotes Employment Discrimination Lawyers Sexy Lingerie Shop Toronto Travel guide Stadia Studio Media Education IP Telecommunications Portal Electric Car Technology Pharmacy and drugs The Center Study of Economic Programs London Museum School Lifestyle Home Solutions How to Learn Trade The Chicago Campus Bullying Laws Natural Beautiful Life Emergency medical services in Germany Travel in Brazil European Education Technology Terms Plumbers and Carpet Cleaning Service Commercial Real Estate Green Business Women Printer Software Solution European Vehicle Market Girls Fashion Dresses Planning a Wedding Free Web Design Police and Law Sexy Lingerie Amsterdam Package Travel‎ Workers Welfare Law Chanel cosmetics Resident Services Family Friendly Frugality New Ideas for Better Business The best form of insurance solutions Transportation Technology Five Dollar Riches Global Sales Training and Sales Wood Flooring Ideas Car Insurance Loans European Auto Parts

Tips "RAHASIA" Agar Tidak Dibanned Oleh Google Adsense

Beberapa hari yang lalu, saya sempat membahas tentang alternatif pengganti google adsense dalam postingan saya di “12 Inilah 5 Alternatif Lain Pengganti Google Adsense ”Jangan Stress Ditolak Google Adsense”. Dan postingan kali ini bisa dibilang merupakan pelengkap dari postingan tempo hari tersebut, yaitu tips agar tidak dibanned oleh Google Adsense itu sendiri.

Setelah googling kemana-mana, akhirnya saya bisa menuangkan apa yang sudah saya dapatkan disini. Topik hari ini adalah bagaimana usaha kita agar tidak dibanned oleh google adsense. Seperti yang kita ketahui kalau adsense dari google itu tidak tanggung-tanggung. Mereka mau membayar banyak untuk setiap iklan yang diklik pengunjung di blog kita. Tetapi, dengan tawaran yang menggiurkan itu, google adsense juga sudah memberikan banyak aturan-aturan. Jika anda melanggar, maka dibanned lah akun google adsense anda itu. dan.. tidak bisa ngomong apa-apa lagi. Anda harus mendaftar lagi dengan akun gmail yang berbeda. Itu pun kalau anda diapprove olehnya.

Nah, berikut adalah ringkasan dari apa yang saya dapatkan yaitu tips agar tidak dibanned google adsense. Check it out ya, terus terapin dech buat anda yang belum pernah dibanned (hehe.. semoga aja enggak yah)

Banyak faktor yang menyebabkan publisher di banned meskipun tidak mengclick iklan sendiri. Faktor utama yang paling penting adalah perbandingan Impression terhadap Jumlah CLICK. Biasanya jumlah click tidak boleh lebih dari 30% dari jumlah impression.

Misalnya : Jumlah impression mencapai 1000, dan jumlah click mencapai 300. Dari situ anda sudah harus berhati-hati.

Jika tidak percaya, coba saja anda biarkan selama satu minggu dengan persentase seperti itu, tunggu saja surat dari Adsense yang berbunyi, “Hello …” seperti ini:

It has come to our attention that invalid clicks and/or impressions have been generated on the Google ads on your site(s). We have therefore disabled your Google AdSense account. Please understand that this was a necessary step to protect the interest of the AdWords advertisers. A publisher’s site may not have invalid clicks or impressions on any ad(s), including but not limited to clicks and/or impressions generated by:- a publisher on his own web pages
- a publisher encouraging others to click on his ads
- automated clicking programs or any other deceptive software
- a publisher altering any portion of the ad code or changing the layout, behavior, targeting, or delivery of ads for any reasonThese or any other such activities that violate Google AdSense Terms and Conditions and program polices may have led us to disable your account. The Terms and Conditions and program polices can be viewed at:
https://www.google.com/adsense/localized-terms?hl=en_US
https://www.google.com/adsense/policies?hl=en_US
Publishers disabled for invalid click activity are not allowed further participation in AdSense and do not receive any further payment. The earnings on your account will be properly returned to the affected advertisers. If you feel that this decision was made in error, and can maintain in good faith that the invalid activity was not due to the actions or negligence of you or those you are responsible for, such as employees and family members, you may appeal the closing of your account. To do so, please contact us only through this form:
http://www.google.com/support/adsense/bin/request.py?contact=invalid_clicks_appeal&hl=en_U
If Google decides to evaluate your appeal, we will do our best to inform you quickly and will proceed with appropriate action as necessary. If we have reached a decision on your appeal, subsequent or duplicate appeals may not be considered. Sincerely,
The Google AdSense Team.

Yang di atas hanyalah faktor paling utama, setelah itu ada beberapa faktor penting lain bagaimana cara google adsense menentukan / tahu invalid clicks.

Faktor-faktor lain diantaranya :

·         Direct hits, maksudnya, visitor anda langsung masuk ke website anda tanpa melalui search engine atau link-link lain, dengan kata lain, visitor / tamu anda langsung mengetikkan URL anda di browser, dan hal ini membuat googlebot mediapartners (robot pendeteksi adsense) curiga anda menyuruh teman / saudara / family / anda sendiri mengclick iklan adsense di web anda.
·         Berapa lama visitor anda diwebsite anda sebelum mengclick iklan adsense?
Jika visitor anda langsung mengclick iklan adsense tanpa tanpa membaca artikel di website anda, apa google adsense tidak curiga ? anda bisa menjawabnya sendiri.
·         Nomor IP dan Hostname, ya.. ini biasa yang diduga orang bahwa google adsense mendeteksi kita mengclick iklan sendiri dari nomor IP. Tetapi mungkin bagi yang menggunakan static IP seperti yang digunakan perusahaan besar, kantor2, ini berlaku. Jadi, bagi anda yang membuka account adsense jgn beritahu website anda ke teman2 kantor anda, apalagi menyuruh mereka mengclick iklan adsense anda. Tetapi untuk yang menggunakan DYNAMIC IP, misalnya saya pengguna speedy limited , ini tidak berlaku.
·         Subnet IP, ini bisa dijadikan bahan pertimbangan juga, bagi yang menggunakan dynamic IP , jangan terlalu senang seakan2 adsense tidak dapat melacak anda mengclick iklan sendiri.
Anda perlu tahu bahwa kita yang menggunakan dynamic IP dan menggunakan suatu layanan dari provider tertentu, kita tetap saja berada dalam SUBNETWORK yang sama. misalnya saya menggunakan speedy, subnet saya tetap 222.124.xxx.xxx, jadi bagaimanapun anda mematikan kemudian menghidupkan speedy anda, anda tetap berada di subnet yang sama.
·         GeoIp, selain subnet, google adsense juga bisa melacak darimana negara dan kota visitor kita datang, apalagi anda yang tinggal di USA , kode pos, DMA CODE juga bisa dideteksi. Jika dalam 3 bulan visitor semuanya berada dalam subnet dan negara yang sama, tahu deh,…
·         Proxy IP / Anonymizer , jika anda atau visitor anda menggunakan proxy server yang terkenal ataupun proxy server yang meninggalkan header yang tidak bersih, misalnya meninggalkan USER AGENT yang jelas2 meninggalkan identitas KE-PROXY-AN mereka, hati2 saja. Advertiser yang membeli adwords kadang2 memblock visitor yang menggunakan proxy server, dan jika sudah sering, mereka akan melaporkan situs anda ke adsense.
Kombinasi dari:
·         Browser, ini merupakan kombinasi yang digunakan robot adsense untuk mendeteksi invalid clicks. perlu diketahui bahwa setiap surfing nama USER AGENT kita anda dikirimkan ke server?
·         Operating System, ini juga akan dikirimkan ke server dan bisa dibaca javascriptnya adsense.
·         Resolusi monitor, ini juga kombinasi yang menjadi pertimbangan robot adsense melacak invalid clicks. Mungkin anda bisa mempelajari lebih lanjut dengan memasangkan hit counter yang bisa memberikan informasi lengkap ke anda, dari sana anda akan mengerti lebih jauh mengenai data2 apa saja yang bisa dibaca javascript.
Untuk yang paranoid, yang di bawah ini juga bisa dipertimbangkan:
·         Cookies, ini bisa bikin anda apes, biasanya anda yang tidak mengerti cara setting cookies bisa membahayakan anda, misalnya anda sering sekali bolak balik mencek account anda ke websitenya adsense, anda lupa mengclearkan cookies, kemudian anda iseng2 click iklan adsense anda, dari cookies itu adsense akan mengetahui anda mengclick iklan adsense anda sendiri.

(info-utama.blogspot.com)